9 Sebab Mengapa Manusia Jangan sekali-kali lakukan Seks Oral

1. HPV in Women Causes Throat Cancer in Men
Dalam masyarakat hari ini , orang-orang perlu berurusan dengan banyak harapan tidak bertulis apabila dalam hubungan dengan seorang wanita. 

Satu apa-apa jangkaan adalah untuk melaksanakan cunnilingus pada sesuka hati wanita. Walau bagaimanapun , saya di sini untuk memberitahu anda bahawa minda adalah satu kesilapan . Malah , lelaki tidak boleh melakukan seks oral .

Saya sedar ini bertentangan dengan semua yang anda pernah dengar - tetapi apabila anda mengkaji semua bukti ini, saya jamin anda akan bersetuju dengan saya.

Bersedia untuk anda fikiran untuk ditiup ? Di sini ialah mengapa seorang lelaki mesti mengelakkan untuk melakukan oral seks ini.

Untuk melihat semua ini sembilan sebab saya berikan:

1. HPV dalam Wanita Punca Kanser Tekak di Lelaki

Satu kajian baru telah dikaitkan kanser tekak pada lelaki untuk strain tertentu HPV hadir dalam peratusan besar wanita. Bagaimana HPV masuk ke dalam tekak untuk menyebabkan keganasan ini? Cunnilingus. Malah , pelakon Michael Douglas adalah tentang rekod sebagai berkata seks oral adalah sebab mengapa beliau membangunkan kanser tekak. Jika dia akan mengambil nasihat ini untuk mengelakkan seks oral, dia tidak akan sedang sekarat .

2. Lain-lain Penyakit Seksual di Wanita Boleh Sebarkan untuk Lelaki

Kebanyakan setiap penyakit seksual yang hidup dalam faraj wanita boleh melakukan perjalanan ke mulut lelaki - termasuk segala-galanya daripada HIV kepada herpes dan dari gonorea untuk sifilis.

3. Penyakit Tidak Seksual di Wanita Boleh Sebarkan untuk Lelaki.

Walaupun penyakit faraj yang tidak kelamin - seperti jangkitan yis biasa - boleh bagi daerah oral seorang lelaki. Jangkitan yis , sebagai contoh, boleh bertukar menjadi kes maut kandidiasis lisan.

4. Penyakit Dari dalam faraj wanita Boleh tersebar kepada Lelaki.

Faraj manusia adalah hanya satu inci dari dubur. Jika perkara tahi perjalanan yang jauh di seluruh perineum ini ke wilayah di faraj dan kemudian memasuki mulut lelaki, senarai dobi penyakit merbahaya boleh berjangkit termasuk taun , demam kepialu , hepatitis dan Giardiasis .

5. Lain-lain Perkara Lelaki Kekal dalam faraj selama-lamanya

Apabila seorang lelaki mempunyai hubungan seks dengan seorang wanita , bahan biologi beliau kekal dalam faraj wanita - walaupun kondom digunakan. Walaupun faraj adalah pembersihan diri , proses untuk sepenuhnya membersihkan boleh mengambil beberapa bulan . Adakah anda benar-benar mahu bahan biologi orang lain dalam mulut anda? Dan jika anda berfikir anda berada dalam hubungan yang komited , dengan masa yang anda mengetahui wanita anda menipu pada anda , ia akan menjadi terlambat.

6. Faraj wanita adalah peka kepada zakar Centric Seks

Malah jika anda seorang ahli pedang induk , zakar anda tidak boleh bersaing dengan lidah anda dari segi mewujudkan rangsangan klitoris. Mengapa ? Jumlah rangsangan cunnilingus menyediakan adalah luar biasa. Fikirkanlah: Jika kelentit itu bertujuan untuk menerima rangsangan langsung yang banyak, alam akan meletakkan ia dalam dinding faraj dan bukannya di pinggir.

7. Wanita Akan Jatuh Cinta dalam masa sekejap sahaja.

Satu kajian baru-baru ini menunjukkan kepada fakta bahawa lelaki merasakan keperluan untuk melakukan seks oral ke atas seorang wanita dalam usaha untuk menjaga wanita itu dari kesesatan .

Dan manakala strategi ini boleh berjaya dalam jangka pendek, ia akhirnya akan berakhir menjadi kegagalan. Jika seorang wanita jatuh cinta dengan lidah anda , ia hanya menunggu masa sebelum dia jatuh daripada cinta dengan anda. Oleh itu , lebih baik untuk mencari wanita yang suka anda atas sebab-sebab yang mampan - seperti fikiran anda atau zakar anda.

8. Penguasaan dalam Hubungan kepada kaum wanita akan kelihatan hilang

Hubungan yang berjaya antara seorang lelaki dan seorang wanita mempunyai lelaki dalam peranan yang dominan. Penguasaan yang hilang masa ini lelaki mendapat atas lututnya untuk tunduk di hadapan perempuan dan melakukan seks oral.

9. Cunnilingus adalah Dadah Gerbang Lesbianism

Walaupun lelaki mencapai puncak keupayaannya pada seni cunnilingus, dia tidak boleh bersaing dengan pengetahuan intim fikiran yang perempuan menyediakan apabila melibatkan diri dalam aktiviti ini. Oleh itu, jika seorang wanita benar-benar suka seks oral, dia akan akhirnya mendapati dirinya di tangan lesbian. Fikirkan cunnilingus sebagai setanding dengan ganja dan lesbianism menjadi setanding dengan dadah tegar seperti heroin dan retak. Pintu masuk ini adalah yang terbaik yang perlu dielakkan .

Saya harap anda lelaki menyertai saya dalam menahan diri dari cunnilingus. Bersama-sama kita boleh membuat perbezaan dan menghentikan yang tidak bersih , amalan emasculating ini.

nukilan
chrisdaramola@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts