Misteri MH370 - Negara UNCLE SAM sekadar nafi, namun persoalan semua tertumpu pada mereka..!! 
Sumber emel perisikan Amerika Syarikat yang telah digodam menunjukkan bahawa Amerika Syarikat secara aktif terlibat dalam merancang serangan pengganas ke atas fasiliti ketenteraan di Ukraine untuk memperlihatkan Rusia sebagai kambing hitam dengan menggunakan pesawat komersil yang telah dirampas dan kemudiannya diubahsuai menjadi pesawat peluru berpandu.

Oleh yang demikian nampaknya, pihak Amerika Syarikat sedang menggunakan senjata serampang dua mata di mana ia dapat melaksanakan bukan dua tetapi malah tiga agenda dalam masa yang sama.
Tiga agenda tersebut adalah menghuru harakan keadaan yang tegang di Ukraine dengan Rusia, mencipta hura-hara di Malaysia di atas nama memerangi pengganas yang kononnya melibatkan Al-Qaeda dan juga mengeruhkan hubungan dua hala antara Malaysia dengan China.

Namun pada masa yang sama, keselamatan penumpang dan krew pesawat tidaklah boleh dipastikan. Mungkin ia digunakan sebagai tebusan ke atas Kerajaan Malaysia.

Sekarang tiada siapa boleh mempertikaikan dakwaan-dakwaan akan wujudnya konspirasi besar-besaran yang dirancang oleh pihak Amerika Syarikat dan sekutu-sekutu baratnya khususnya keatas Malaysia.

Setakat ini belum ada masa lagi untuk menterjemahkan kandungan asal naratif emel tersebut. Kalau ada di antara saudara-saudari sekelian yang boleh membantu melengkapkan, bantuan anda sangatlah dihargai.

SUMBER: Gordon Duff, Senior Editor
http://www.veteranstoday.com/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts